Ласкаво просимо до електронного архіву Національного університету "Чернігівська політехніка" (IRChNUT)
Умови включення публікацій до Електронного архіву:
1. Ознайомитись з положенням Про електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка".
2. Укласти авторський договір про передачу невиключних прав на використання твору та передати у паперовому вигляді на абонементи наукової бібліотеки.
3. Надіслати на електронну пошту library92@ukr.net наукові праці в електронному вигляді, електронний варіант авторського договору про передачу невиключних прав, додаток до авторського договору та відомості про автора.
З усіх питань, будь ласка, звертатися: Наукова бібліотека НУ "Чернігівська політехніка", вул. Шевченка, 95, кімната 135.
Відповідальна за електронний архів: Бевз Інна Валентинівна.
р.т. 665-221
м.т. +380931192177
е-mail: library92@ukr.net
Авторський договір про передачу невиключних прав на використання твору
Відомості про автора
Наказ
Положення
Розділи
Нещодавно додані
-
Приступа, А. Л.; Ревко, А. С.; Маргасова, В. Г.; Новик, К.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У роботі представлені результати теоретичних та експериментальних досліджень авторів у вивченні особливостей створення системи енергозабезпечення станції, отриманих при виконанні НДР “THEOREMS-Dnipro. Transboundary ...
-
Денисов, Ю. О.; Скугарєв, В. А.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
Роль систем силової електроніки в забезпеченні надійної роботи бортових радіоелектронних комплексів (літальні апарати, автомобільний транспорт та інші) різноманітного призначення є вирішальною. Особливістю таких систем є ...
-
Совгуть, М.; Косогін, О.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
Запропоновано проводити визначення формальдегіду (НСОН) електрохімічним методом. Встановлено, що надійне детектування НСОН можливе по величині струму його окиснення в лужному середовищі. Методом аналізу вольт-амперних ...
-
Павлюк, С.; Філінська, Т.; Суха, І.; Філінська, А.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У харчовій промисловості для пакування продукції використовують різні види тари. Вагоме місце посідає полімерна тара, яка має низку переваг і зручностей у застосуванні, але як одноразова створює високі екологічні ризики ...
-
Середа, О.; Мельник, О.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У статті наведено результати дослідження фізико-хімічних характеристик випеченого збивного борошняного напівфабрикату з додаванням борошна із цвіркунів у кількості від 5,0…15,0 %. Обґрунтовано зміну показників упікання та ...
більше