Welcome to Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University
Conditions for inclusion of publications in the Institutional Repository:
1. Read the Regulation on the Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University.
2. Sign a copyright agreement on the transmission of non-exclusive rights to use the academic work and its transmission in paper form to the department of the scientific library.
3. E-mail to library92@ukr.net electronic works, an electronic version of the copyright agreement on the transmission of non-exclusive rights, an annex to the copyright agreement and information about the author.
On any questions please address Scientific Library of the Chernihiv Polytechnic National University, Shevchenko str., 95, room 135.
Responsible for the electronic archive: Bevz Inna Valentinovna.
р.т. 665-221
м.т. +380931192177
е-mail: library92@ukr.net
Copyright agreement for the transfer of non-exclusive rights to use the work
Author Details
Order
Position
Communities in DSpace
Recently Added
-
Совгуть, М.; Косогін, О.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
Запропоновано проводити визначення формальдегіду (НСОН) електрохімічним методом. Встановлено, що надійне детектування НСОН можливе по величині струму його окиснення в лужному середовищі. Методом аналізу вольт-амперних ...
-
Павлюк, С.; Філінська, Т.; Суха, І.; Філінська, А.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У харчовій промисловості для пакування продукції використовують різні види тари. Вагоме місце посідає полімерна тара, яка має низку переваг і зручностей у застосуванні, але як одноразова створює високі екологічні ризики ...
-
Середа, О.; Мельник, О.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У статті наведено результати дослідження фізико-хімічних характеристик випеченого збивного борошняного напівфабрикату з додаванням борошна із цвіркунів у кількості від 5,0…15,0 %. Обґрунтовано зміну показників упікання та ...
-
Маренкова, Т.; Середа, О.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У роботі розглянуто актуальні питання з вирішення проблем розширення асортименту борошняних страв із використанням натуральних джерел біологічно активних речовин. Актуальним питанням сучасності є дослідження стародавніх ...
-
Паляниця, Л.; Березовська, Н.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У роботі визначено технологічні показники спиртової бражки, одержаної біоконверсією спельти озимої (Triticum spelta L.) сортів «Зоря України» та «Європа» з використанням комплексів ферментних препаратів різної дії та сухих ...
View more