Ласкаво просимо до електронного архіву Національного університету "Чернігівська політехніка" (IRChNUT)
Умови включення публікацій до Електронного архіву:
1. Ознайомитись з положенням Про електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка".
2. Укласти авторський договір про передачу невиключних прав на використання твору та передати у паперовому вигляді на абонементи наукової бібліотеки.
3. Надіслати на електронну пошту library92@ukr.net наукові праці в електронному вигляді, електронний варіант авторського договору про передачу невиключних прав, додаток до авторського договору та відомості про автора.
З усіх питань, будь ласка, звертатися: Наукова бібліотека НУ "Чернігівська політехніка", вул. Шевченка, 95, кімната 135.
Відповідальна за електронний архів: Бевз Інна Валентинівна.
р.т. 665-221
м.т. +380931192177
е-mail: library92@ukr.net
Авторський договір про передачу невиключних прав на використання твору
Відомості про автора
Наказ
Положення
Розділи
Нещодавно додані
-
Павлюк, С.; Філінська, Т.; Суха, І.; Філінська, А.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У харчовій промисловості для пакування продукції використовують різні види тари. Вагоме місце посідає полімерна тара, яка має низку переваг і зручностей у застосуванні, але як одноразова створює високі екологічні ризики ...
-
Середа, О.; Мельник, О.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У статті наведено результати дослідження фізико-хімічних характеристик випеченого збивного борошняного напівфабрикату з додаванням борошна із цвіркунів у кількості від 5,0…15,0 %. Обґрунтовано зміну показників упікання та ...
-
Маренкова, Т.; Середа, О.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У роботі розглянуто актуальні питання з вирішення проблем розширення асортименту борошняних страв із використанням натуральних джерел біологічно активних речовин. Актуальним питанням сучасності є дослідження стародавніх ...
-
Паляниця, Л.; Березовська, Н.
(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
У роботі визначено технологічні показники спиртової бражки, одержаної біоконверсією спельти озимої (Triticum spelta L.) сортів «Зоря України» та «Європа» з використанням комплексів ферментних препаратів різної дії та сухих ...
-
Лузіна, Н. С.
(Чернігів : Наукова бібліотека НУ «Чернігівська політехніка», 2024)
Видання містить хронологічний бібліографічний покажчик праць кандидата філософських наук, доцента, завідувачки кафедри філософії і суспільних наук Національного університету «Чернігівська політехніка» Наталії Шакун. До ...
більше