Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Квашук, Ю. В. | |
dc.contributor.author | Гаценко, С. В. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-23T13:44:26Z | |
dc.date.available | 2016-09-23T13:44:26Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11387 | |
dc.description | Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості / О. І. Сиза, О. М. Савченко, Ю. В. Квашук, С. В. Гаценко // Вісник ЧНТУ. - 2011. - №47. - С.220 - 224 | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено протикорозійну ефективність інгібіторів корозії на основі продуктів переробки еко-логічно-безпечної рослинної сировини України – водні витяжки із зерен гірчиці і коріння хріну. Ви-явлено залежність протикорозійної активності досліджених рослинних добавок від їх концент-рації у водопровідній воді. Максимальний ступінь захисту Z = 93,8 % . | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧДТУ | en_US |
dc.subject | інгібітори корозії | en_US |
dc.subject | протикорозійна ефективність | en_US |
dc.subject | рослинні добавки | en_US |
dc.title | Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості | en_US |
dc.type | Article | en_US |