Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Корольов, О. | |
dc.contributor.author | Авер’янов, Ф. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-23T14:13:59Z | |
dc.date.available | 2016-09-23T14:13:59Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11389 | |
dc.description | Вторинна сировина харчових виробництв у інгібіторному захисті сталей / О. І. Сиза, О. М. Савченко, О. Корольов, Ф. Авер’янов // Фізіко - хімічна механіка матеріалів. - 2014. - Т.2; № 8.- С. 421 - 424 | en_US |
dc.description.abstract | У статті викладена розробка нових інгібіторів корозії на основі продуктів переробки екологічно-безпечної природної сировини України для захисту маловуглецевих сталей. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.title | Вторинна сировина харчових виробництв у інгібіторному захисті сталей | en_US |
dc.type | Article | en_US |