Короткий опис(реферат):
Дисципліна “Технічна мікробіологія” входить до переліку дисциплін природничо-наукової (фундаментальної підготовки) фахівця освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Виконання лабораторних робот цього лабораторного практикуму підготовить майбутнього фахівця до умов виробництва, дозволить оволодіти мікробіологічною технікою, самостійно приймати технічні рішення, забезпечувати оптимізацію технологічних процесів та високу якість продукції.
Суть розробки, основні результати:
Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот
для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Укл.: О.М. Савченко, В.М. Челябієва. – Чернігів: ЧНТУ, 2013 – 106 с.