Короткий опис(реферат):
Даний практикум містить 19 лабораторних робіт із загальної та неорганічної хімії, які укладено за програмними питаннями курсу "Загальна та неорганічна хімія" для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія. При цьому особливу увагу приділено сучасній номенклатурі неорганічних речовин, основним поняттям та законам хімії, будові атомів та ін. Спеціальні питання хімії відображено в роботах з вивчення хімія елементів та їх сполук, що знаходять застосування в харчових технологіях.
Суть розробки, основні результати:
Загальна та неорганічна хімія. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. І. Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧДТУ, 2012. – 104 c.