Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Андросенко, О. О. | |
dc.contributor.author | Гливенко, В. В. | |
dc.date.accessioned | 2017-01-26T13:11:25Z | |
dc.date.available | 2017-01-26T13:11:25Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12479 | |
dc.description | Андросенко, О. О. Особливості розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузі / О. О. Андросенко, В. В. Гливенко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 11 грудня 2015 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2015. – С. 34-35. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | загальновиробничі витрати | en_US |
dc.subject | постійні витрати | en_US |
dc.subject | змінні витрати | en_US |
dc.subject | нормальна потужність | en_US |
dc.subject | виробнича потужність | en_US |
dc.subject | калькулювання собівартості продукції | en_US |
dc.title | Особливості розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузі | en_US |
dc.type | Article | en_US |