IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ
→
Факультет проектного менеджменту, управління якістю та життєзабезпечення
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 52 results for community: Факультет проектного менеджменту, управління якістю та життєзабезпечення.
(0.003 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 52
1
2
3
4
. . .
6
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : ЧДТУ
,
2013
)
Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2017
)
Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : ЧДТУ
,
2013
)
Харчові добавки : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2014
)
Харчові добавки : методичні вказівки до практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2014
)
Харчові добавки : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2014
)
Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Ільїн, Р. О.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту
Гуменюк, О. Л.
;
Городиська, О. В.
;
Ксенюк, М. П.
(
Харків : ХДУХТ
,
2017
)
Використання ароматизованої олії у випічці здобних хлібобулочних виробів
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Шупило, К. О.
;
Семенюк, О. Ю.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2015
)
Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Зінченко, Ю. С.
;
Деркач, Т. Л.
(
2016
)
Зараз показуються 1-10 з 52
1
2
3
4
. . .
6
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Гуменюк, О. Л. (52)
Челябієва, В. М. (13)
Хребтань, О. Б. (7)
Замай, Ж. В. (6)
Волкова, Р. М. (5)
Денисова, Н. М. (5)
Ксенюк, М. П. (5)
Іваненко, К. М. (5)
Буяльська, Н. П. (4)
Бивойно, Т. П. (2)
... Більше
Тема
харчові добавки (4)
охорона праці (3)
biological and nutritional value of bread (1)
broccoli and cauliflower powder (1)
enriched bread (1)
fortification (1)
lemon zest (1)
organoleptic parameters of bread (1)
porosity and acidity of bread (1)
recipe (1)
... Більше
Дата випуску
2020 - 2023 (23)
2010 - 2019 (28)
2009 - 2009 (1)