IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ
→
Факультет проектного менеджменту, управління якістю та життєзабезпечення
→
Сиза Ольга Іллівна
→
Сиза О. І.: навчально-методичні видання
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 13 results for collection: Сиза О. І.: навчально-методичні видання.
(0.003 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 13
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Загальна та неорганічна хімія. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Сиза, О.І.
;
Савченко, О. М.
(
Чернігів: ЧДТУ
,
2012
)
Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Савченко, О. М.
;
Сиза, О.І.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2013
)
Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2014
)
Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Городиська, О. В.
;
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2017
)
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"
Челябієва, В. М.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2017
)
Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології"
Челябієва, В. М.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2017
)
Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Савченко, О. М.
;
Сиза, О. І.
;
Челябієва, В. М.
(
2016
)
Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація"
Савченко, О. М.
;
Челябієва, В. М.
;
Сиза, О. І.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини»
Савченко, О. М.
;
Сиза, О. І.
;
Челябієва, В. М.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2014
)
Зараз показуються 1-10 з 13
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Сиза, О. І. (10)
Савченко, О. М. (9)
Челябієва, В. М. (8)
Ксенюк, М. П. (3)
Сиза, О. І. (2)
Городиська, О. В. (1)
Гуменюк, О. Л. (1)
Сиза, О.І. (1)
Тема
аналітична хімія (1)
біохімія (1)
кулінарна майстерність (1)
харчові технології (1)
хімія (1)
... Більше
Дата випуску
2017 (3)
2016 (5)
2015 (1)
2014 (2)
2013 (1)
2012 (1)