Abstract:
В зв’язку з тим, що обслуговування за типом «шведський стіл» на підприємствах та організаціях набуває популярності, актуальними постають питання оподаткування в умовах безкоштовного харчування працівників. Метою даної роботи є дослідження процесу безоплатного харчування працівників у вигляді «шведського столу» та його оподаткування.
Description:
Іванова, Л. Б. «Шведський стіл» та його оподаткування / Л. Б. Іванова, Б. В. Єрмоленко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : ІІI міжнар. наук.- практ. конференція : тези доповідей (м. Чернігів, 27 листопада 2017 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С. 165 - 167