Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, О. В. | |
dc.contributor.author | Якимчук, Д. М. | |
dc.contributor.author | Носова, О. І. | |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T09:21:37Z | |
dc.date.available | 2019-02-01T09:21:37Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17240 | |
dc.description | Dzyundzya, O. V. Analysis of demand for products and services of restaurants in the resort area of the Kherson region / O. V. Dzyundzya, D. M. Yakymchuk, I. O. Nosova // Науковий вісник Полісся. – 2018. – № 3 (15). – С. 127-131. | en_US |
dc.description.abstract | With the aim of determination of actual development of restaurant business on Kherson by us a study of demand was undertaken on services of establishments of restaurant economy. Factors that influence on a decrease in demand and basic problems of enterprises of feed and possible ways of their removal are certain. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Полісся;№ 3 (15) | |
dc.subject | establishments of restaurant economy | en_US |
dc.subject | sanatorium-resort zone | en_US |
dc.subject | service | en_US |
dc.subject | demand | en_US |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | санаторно-курортна зона | en_US |
dc.subject | обслуговування | en_US |
dc.subject | попит | en_US |
dc.title | Analysis of demand for products and services of restaurants in the resort area of the Kherson region | en_US |
dc.title.alternative | Аналіз попиту на продукцію та послуги закладів ресторанного господарства у курортній зоні Херсонської області | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | З метою визначення фактичного розвитку ресторанного бізнесу на Херсонщині нами було проведено дослідження попиту на послуги закладів ресторанного господарства. Визначено фактори, що впливають на зниження попиту і основні проблеми підприємств харчування та можливі шляхи їх усунення. | en_US |