ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, О. В.
dc.contributor.author Якимчук, Д. М.
dc.contributor.author Носова, О. І.
dc.date.accessioned 2019-02-01T09:21:37Z
dc.date.available 2019-02-01T09:21:37Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17240
dc.description Dzyundzya, O. V. Analysis of demand for products and services of restaurants in the resort area of the Kherson region / O. V. Dzyundzya, D. M. Yakymchuk, I. O. Nosova // Науковий вісник Полісся. – 2018. – № 3 (15). – С. 127-131. en_US
dc.description.abstract With the aim of determination of actual development of restaurant business on Kherson by us a study of demand was undertaken on services of establishments of restaurant economy. Factors that influence on a decrease in demand and basic problems of enterprises of feed and possible ways of their removal are certain. en_US
dc.language.iso en en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Науковий вісник Полісся;№ 3 (15)
dc.subject establishments of restaurant economy en_US
dc.subject sanatorium-resort zone en_US
dc.subject service en_US
dc.subject demand en_US
dc.subject заклади ресторанного господарства en_US
dc.subject санаторно-курортна зона en_US
dc.subject обслуговування en_US
dc.subject попит en_US
dc.title Analysis of demand for products and services of restaurants in the resort area of the Kherson region en_US
dc.title.alternative Аналіз попиту на продукцію та послуги закладів ресторанного господарства у курортній зоні Херсонської області en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 З метою визначення фактичного розвитку ресторанного бізнесу на Херсонщині нами було проведено дослідження попиту на послуги закладів ресторанного господарства. Визначено фактори, що впливають на зниження попиту і основні проблеми підприємств харчування та можливі шляхи їх усунення. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу