IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія приготування їжі : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з англійської мови для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 181 Харчові технології. Ч. І.

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бараненкова, Н. А.
dc.date.accessioned 2019-04-09T10:31:25Z
dc.date.available 2019-04-09T10:31:25Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17349
dc.description Технологія приготування їжі : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи з англійської мови для студентів освіт.-кваліф. рівня магістр спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Н. А. Бараненкова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – Ч. 1. - 50 с. en_US
dc.description.abstract Навчально-методичне видання базується на лексичному матеріалі, що охоплює термінологію, пов’язану з майбутньою професійною діяльністю студентів. Комунікативно спрямовані вправи розділів посібника побудовані на автентичних матеріалах, що, в цілому, сприятиме ефективному оволодінню професійно зорієнтованою англійською мовою і формуванню навичок самостійної роботи студентів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Технологія приготування їжі : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з англійської мови для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 181 Харчові технології. Ч. І. en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу