Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | |
dc.contributor.author | Зеленська, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2019-08-09T07:10:06Z | |
dc.date.available | 2019-08-09T07:10:06Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18075 | |
dc.description | Алєшугіна, Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в’їзного туризму / Н. О. Алєшугіна, О. О. Зеленська // Науковий вісник Полісся. – 2019. – № 1 (17). – С. 126-131. | en_US |
dc.description.abstract | Обґрунтована необхідність створення оригінальної гастрономічної пропозиції Чернігівської області для розвитку в ній в’їзного туризму, визначено сильні та слабкі сторони етнічної української та чернігівської кухні, окреслено специфічні риси кухні Чернігово-Сіверщини, охарактеризовано регіональні гастрономічні бренди, запропоновано напрями розширення гастрономічної пропозиції Чернігівської області. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Полісся;№1 (17) | |
dc.subject | гастрономічна пропозиція | en_US |
dc.subject | бренд | en_US |
dc.subject | туризм | en_US |
dc.subject | етнічна кухня | en_US |
dc.subject | регіональні страви | en_US |
dc.subject | gastronomic offer | en_US |
dc.subject | brand | en_US |
dc.subject | tourism | en_US |
dc.subject | ethnic cuisine | en_US |
dc.subject | regional dishes | en_US |
dc.title | Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в’їзного туризму | en_US |
dc.title.alternative | Gastronomic offer of Сhernihiv region and directions of its expansion in the context of the inbound tourism development | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The necessity of creation of the original gastronomic offer of Chernihiv region for the development of its inbound tourism is substantiated, the strengths and weaknesses of the ethnic Ukrainian and Chernihiv cuisine are defined, the specific features of the Chernihiv-Sivershchyna kitchen are outlined, the regional gastro-nomic brands are described, directions of expanding the gastronomic supply of Chernihiv region are proposed. | en_US |