IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в’їзного туризму

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Алєшугіна, Н. О.
dc.contributor.author Зеленська, О. О.
dc.date.accessioned 2019-08-09T07:10:06Z
dc.date.available 2019-08-09T07:10:06Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/18075
dc.description Алєшугіна, Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в’їзного туризму / Н. О. Алєшугіна, О. О. Зеленська // Науковий вісник Полісся. – 2019. – № 1 (17). – С. 126-131. en_US
dc.description.abstract Обґрунтована необхідність створення оригінальної гастрономічної пропозиції Чернігівської області для розвитку в ній в’їзного туризму, визначено сильні та слабкі сторони етнічної української та чернігівської кухні, окреслено специфічні риси кухні Чернігово-Сіверщини, охарактеризовано регіональні гастрономічні бренди, запропоновано напрями розширення гастрономічної пропозиції Чернігівської області. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Науковий вісник Полісся;№1 (17)
dc.subject гастрономічна пропозиція en_US
dc.subject бренд en_US
dc.subject туризм en_US
dc.subject етнічна кухня en_US
dc.subject регіональні страви en_US
dc.subject gastronomic offer en_US
dc.subject brand en_US
dc.subject tourism en_US
dc.subject ethnic cuisine en_US
dc.subject regional dishes en_US
dc.title Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в’їзного туризму en_US
dc.title.alternative Gastronomic offer of Сhernihiv region and directions of its expansion in the context of the inbound tourism development en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 The necessity of creation of the original gastronomic offer of Chernihiv region for the development of its inbound tourism is substantiated, the strengths and weaknesses of the ethnic Ukrainian and Chernihiv cuisine are defined, the specific features of the Chernihiv-Sivershchyna kitchen are outlined, the regional gastro-nomic brands are described, directions of expanding the gastronomic supply of Chernihiv region are proposed. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу