ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Багрицька, Д. І.
dc.date.accessioned 2020-02-19T09:09:28Z
dc.date.available 2020-02-19T09:09:28Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/18930
dc.description Багрицька, Д. І. Бізнес-планування роботи закладу ресторанного господарства : магістерська робота : 242 Туризм / Д. І. Багрицька ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2019. –101 с. en_US
dc.description.abstract Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає процедура бізнес-планування підприємницької діяльності. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в огляді і узагальненні теоретичних та методологічних засад та особливостей бізнес-планування в ресторанному господарстві, а також обґрунтування комерційної доцільності існування новоствореного проекту, його конкурентоспроможності та затребуваності на ринку ресторанних послуг. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: ознайомлення з теорією бізнес-планування закладів ресторанного господарства; визначення особливостей бізнес-планування в ресторанному бізнесі; обґрунтувати найбільш доцільних методів та методик бізнес-планування; дослідження конкурентного середовища та аналіз ринку попиту; розробка маркетингової стратегії закладу РГ; обґрунтування фінансово-економічної доцільності організації ресторану;планування діяльності новоствореного ресторанного закладу; передбачення заходів, щодо підвищення ефективності реалізації бізнес-плану. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.subject бізнес-планування en_US
dc.subject заклад ресторанного господарства en_US
dc.subject ресторанний заклад en_US
dc.subject кафе en_US
dc.subject ринок ресторанних послуг en_US
dc.subject споживачі en_US
dc.subject концепція en_US
dc.subject проект en_US
dc.subject кредитування en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.title Бізнес – планування роботи закладу ресторанного господарства en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу