Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Багрицька, Д. І. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-19T09:09:28Z | |
dc.date.available | 2020-02-19T09:09:28Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18930 | |
dc.description | Багрицька, Д. І. Бізнес-планування роботи закладу ресторанного господарства : магістерська робота : 242 Туризм / Д. І. Багрицька ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2019. –101 с. | en_US |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає процедура бізнес-планування підприємницької діяльності. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в огляді і узагальненні теоретичних та методологічних засад та особливостей бізнес-планування в ресторанному господарстві, а також обґрунтування комерційної доцільності існування новоствореного проекту, його конкурентоспроможності та затребуваності на ринку ресторанних послуг. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: ознайомлення з теорією бізнес-планування закладів ресторанного господарства; визначення особливостей бізнес-планування в ресторанному бізнесі; обґрунтувати найбільш доцільних методів та методик бізнес-планування; дослідження конкурентного середовища та аналіз ринку попиту; розробка маркетингової стратегії закладу РГ; обґрунтування фінансово-економічної доцільності організації ресторану;планування діяльності новоствореного ресторанного закладу; передбачення заходів, щодо підвищення ефективності реалізації бізнес-плану. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | бізнес-планування | en_US |
dc.subject | заклад ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | ресторанний заклад | en_US |
dc.subject | кафе | en_US |
dc.subject | ринок ресторанних послуг | en_US |
dc.subject | споживачі | en_US |
dc.subject | концепція | en_US |
dc.subject | проект | en_US |
dc.subject | кредитування | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.title | Бізнес – планування роботи закладу ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |