IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей за датою публікації

ISSN 2415-363X

Перегляд Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей за датою публікації

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Масановець, О. А.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : ЧНТУ, 2019)
    Важливим є питання зберігання хліба, оскільки часто люди не в змозі швидко спожити придбаний хліб, а зберігання його в неправильній тарі або без неї призводить до швидкої втрати споживних властивостей і хліб опиняється на ...
  • Денисенко, Т. М. (Чернігів : ЧНТУ, 2019)
    За результати досліджень можна зробити висновок, що всі досліджувані зразки сиру Російського задовільної якості. Звісно, в нинішніх в умовах, які створюють нам сучасні технології, перед нами стоїть нелегке завдання збереження ...
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : ЧНТУ, 2019)
    Об’єктом дослідження є група солодковершкового масла, оскільки масло з рівнем вмісту жиру 73% є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в торговельній ...
  • Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : ЧНТУ, 2019)
    Метою нашої роботи є порівняння якості молока ТМ «Своя лінія» та ТМ «Добряна».
  • Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    З початком епідемії коронавірусу COVID 19 багато людей почали скуповувати продукти харчування в великих кількостях. Всі ці люди були налякані, вони боялись того, що з полиць магазинів зникне значна частина продуктів ...
  • Сетун, М. А.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Багато українських споживачів оцінюють сокову продукцію як смачний і приємний напій. Разом з тим соки і сокова продукція є одним з найважливіших джерел отримання необхідних організму поживних речовин, а саме, вітамінів, ...
  • Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Важлива роль в структурі харчування відведена рослинним оліям. У XXI ст. з турботою про власне здоров’я ми все частіше звертаємося до природних джерел. Олія з насіння гарбуза — натуральний продукт, що має приємний запах ...
  • Масановець, О. А.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Виноградне вино – цінний харчовий продукт, що в помірних кількостях приносить корить організму людини. Сучасний асортимент виноградних вин здатен задовольнити навіть найвибагливішого споживача, що пояснюється великою ...
  • Половий, Д. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Йогурти – один з найбільш перспективних сегментів молочної продукції в Україні. Вони є одним із улюблених продуктів населення, їх середньорічний приріст споживання, а відповідно і виробництва в Україні становить в ...
  • Костирко, Н. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Основна тканина - тканина рослин, що складається з живих клітин різної форми, виконує різноманітні функції: асиміляційну, газообмінну, запасаючу, видільну, тощо. Паренхіма - тканина внутрішнього середовища багатоклітинних ...
  • Коток, В. Ю.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Рибні консерви –це продукти, що розфасовані в герметично закупорену тару, залиті заливкою та піддані стерилізації. Вони є найбільш стійкими при зберіганні продуктами переробки риби. За поживною цінністю та смаковими ...
  • Півторак, С. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Хліб і хлібобулочні вироби традиційно займають особливе місце в структурі вітчизняного споживання, оскільки на ці продукти в Україні припадає до 40% загальної калорійності харчового раціону населення. Тому, дослідження ...
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Консервування – це процес припинення життєдіяльності мікрофлори, яка спричиняє псування продуктів, та гальмує біохімічні процеси, що відбуваються у них під дією ферментів. При консервуванні продукти набувають здатності ...
  • Денисенко, Т. М.; Денисенко, Л. В. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Роздрібна торгівля відіграє значну роль у розвитку національної економіки Чернігівщини та є важливою складовою її реального сектору. Вона є опосередкованим каналом просування товару до споживача, що забезпечує необхідні ...
  • Євган, Ю. М.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Останнім часом ринок чаю значно виріс. На ринку з’явилося багато нових імен, тому рідко можна зустріти якісну продукцію. Також деякі фірми постачають чай в Україну нелегально. Якісні хороші сорти чаю мають високу вартість, ...
  • Євган, Ю. М.; Мура, І. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    За результатами порівняльного аналізу асортименту магазинів встановлено, що досліджувані об’єкти здебільшого орієнтовані на покупців в яких домашні улюбленці коти чи собаки. Більшою глибиною відрізняється асортимент магазину ...
  • Говоруха, Ю. Ю.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Провівши порівняльну характеристику брендів LG і Samsung за технологіями, можна об’єктивно сказати, що Samsung на півкроку опереджає LG по всім параметрам, окрім вартості. В телевізорах Samsung: більш зручна операційна ...
  • Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Висновок, який можна зробити про вендінгові апарати, – це те, що вони являються першим кроком у майбутнє. Їх споживчі властивості не чим не відрізняються від споживчих властивостей звичайних побутових електроприладів і ...
  • Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Маркування та презентація кормових матеріалів та кормових сумішей не може містити відомостей про те, що корм запобігає, виліковує або має цілющу дію щодо певної хвороби, крім кокцидіостатиків та гістомоностатиків. Ця вимога ...
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Об’єктом дослідження є група солодковершкового селянського масла, оскільки масло з таким рівнем вмісту жиру є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в ...