ISSN 2415-363X

Перегляд Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей за назвою

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Масановець, О. А.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : ЧНТУ, 2019)
    Важливим є питання зберігання хліба, оскільки часто люди не в змозі швидко спожити придбаний хліб, а зберігання його в неправильній тарі або без неї призводить до швидкої втрати споживних властивостей і хліб опиняється на ...
  • Євган, Ю. М.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    За результатами аналізу ринку прянощів і приправ України можна стверджувати, що він поступово збільшується. Стабільними темпами з кожним роком зростають показними експорту та імпорту прянощів і приправ, проте імпорт значно ...
  • Атрощенко, Д. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Згущені молочні консерви часто використовують, як замінник молока. Їх додають у такі напої як кава та какао або готують з них різні кондитерські вироби. Коли немає доступу до свіжого молока, молочні консерви є необхідністю ...
  • Костирко, Н. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Основна тканина - тканина рослин, що складається з живих клітин різної форми, виконує різноманітні функції: асиміляційну, газообмінну, запасаючу, видільну, тощо. Паренхіма - тканина внутрішнього середовища багатоклітинних ...
  • Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Маркування та презентація кормових матеріалів та кормових сумішей не може містити відомостей про те, що корм запобігає, виліковує або має цілющу дію щодо певної хвороби, крім кокцидіостатиків та гістомоностатиків. Ця вимога ...
  • Костюченко, Б. П.; Лутченко, А. О.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Сьогодні кожен з нас на своєму фронті наближає перемогу над російським загарбником. Щоб підтримати наші Збройні сили, багато українців почали займатись волонтерською діяльністю: організовують збір коштів, закупляють необхідні ...
  • Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    З початком епідемії коронавірусу COVID 19 багато людей почали скуповувати продукти харчування в великих кількостях. Всі ці люди були налякані, вони боялись того, що з полиць магазинів зникне значна частина продуктів ...
  • Половий, Д. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Йогурти – один з найбільш перспективних сегментів молочної продукції в Україні. Вони є одним із улюблених продуктів населення, їх середньорічний приріст споживання, а відповідно і виробництва в Україні становить в ...
  • Коток, В. Ю.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Рибні консерви –це продукти, що розфасовані в герметично закупорену тару, залиті заливкою та піддані стерилізації. Вони є найбільш стійкими при зберіганні продуктами переробки риби. За поживною цінністю та смаковими ...
  • Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Важлива роль в структурі харчування відведена рослинним оліям. У XXI ст. з турботою про власне здоров’я ми все частіше звертаємося до природних джерел. Олія з насіння гарбуза — натуральний продукт, що має приємний запах ...
  • Мура, І. В.; Євган, Ю. М.; Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Метою роботи кур'єра є збір, транспортування та доставка посилок від пункту розподілу до пункту призначення у визначеній зоні доставки. Він виконує замовлені послуги відповідно до чинного регламенту, прейскурантів, процедур ...
  • Доценко, В. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Компанія має сталий розвиток. Керуючи ним в Samsung, прагнуть формувати інтегровані цінності. Вони не тільки генерують економічну вигоду, нарощуючи прибуток і акціонерну вартість, але і посилено працюють на користь суспільства ...
  • Говоруха, Ю. Ю.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Використання правил і принципів мерчандайзингу дозволяє ефективно вливати на споживача з метою спонукання до купівлі телевізорів.
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Консервування – це процес припинення життєдіяльності мікрофлори, яка спричиняє псування продуктів, та гальмує біохімічні процеси, що відбуваються у них під дією ферментів. При консервуванні продукти набувають здатності ...
  • Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Висновок, який можна зробити про вендінгові апарати, – це те, що вони являються першим кроком у майбутнє. Їх споживчі властивості не чим не відрізняються від споживчих властивостей звичайних побутових електроприладів і ...
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : ЧНТУ, 2019)
    Об’єктом дослідження є група солодковершкового масла, оскільки масло з рівнем вмісту жиру 73% є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в торговельній ...
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Об’єктом дослідження є група солодковершкового селянського масла, оскільки масло з таким рівнем вмісту жиру є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в ...
  • Андрєєва, С. О.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    У всіх дослідних зразків показники смаку і запаху, зовнішнього вигляду та структури були на високому рівні. Але форма та консистенція зразка ТМ «Любімов Kids» має порушення у вигляді оплавлення шоколаду, саме це свідчить ...
  • Сетун, М. А.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Багато українських споживачів оцінюють сокову продукцію як смачний і приємний напій. Разом з тим соки і сокова продукція є одним з найважливіших джерел отримання необхідних організму поживних речовин, а саме, вітамінів, ...
  • Півторак, С. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Хліб і хлібобулочні вироби традиційно займають особливе місце в структурі вітчизняного споживання, оскільки на ці продукти в Україні припадає до 40% загальної калорійності харчового раціону населення. Тому, дослідження ...