ISSN 2415-363X

Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей

 

Останні додані

  • Сергеєва, А. І.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Заморожування вважається найефективнішим способом переробки рослинної сировини при збереженні вихідних споживчих властивостей. Крім високої біологічної цінності, заморожені плодоовочеві продукти безпечні для споживання ...
  • Костюченко, Б. П.; Лутченко, А. О.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Сьогодні кожен з нас на своєму фронті наближає перемогу над російським загарбником. Щоб підтримати наші Збройні сили, багато українців почали займатись волонтерською діяльністю: організовують збір коштів, закупляють необхідні ...
  • Атрощенко, Д. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Згущені молочні консерви часто використовують, як замінник молока. Їх додають у такі напої як кава та какао або готують з них різні кондитерські вироби. Коли немає доступу до свіжого молока, молочні консерви є необхідністю ...
  • Андрєєва, С. О.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    У всіх дослідних зразків показники смаку і запаху, зовнішнього вигляду та структури були на високому рівні. Але форма та консистенція зразка ТМ «Любімов Kids» має порушення у вигляді оплавлення шоколаду, саме це свідчить ...
  • Омельченко, В. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Мета даної роботи дослідити сучасний стан та умови діяльності виноробних підприємств
  • Мура, І. В.; Євган, Ю. М.; Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Метою роботи кур'єра є збір, транспортування та доставка посилок від пункту розподілу до пункту призначення у визначеній зоні доставки. Він виконує замовлені послуги відповідно до чинного регламенту, прейскурантів, процедур ...
  • Жолобецька, М. Б.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Ефективний розвиток та підтримка малого бізнесу це платформа для економічного зростання економіки країни та укріплення її позицій на світовому ринку. Крім цього, це дозволить підвищити конкурентоспроможність української ...
  • Євган, Ю. М.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    За результатами аналізу ринку прянощів і приправ України можна стверджувати, що він поступово збільшується. Стабільними темпами з кожним роком зростають показними експорту та імпорту прянощів і приправ, проте імпорт значно ...
  • Доценко, В. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Компанія має сталий розвиток. Керуючи ним в Samsung, прагнуть формувати інтегровані цінності. Вони не тільки генерують економічну вигоду, нарощуючи прибуток і акціонерну вартість, але і посилено працюють на користь суспільства ...
  • Говоруха, Ю. Ю.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Використання правил і принципів мерчандайзингу дозволяє ефективно вливати на споживача з метою спонукання до купівлі телевізорів.
  • Богомаз, А. С.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Динаміка споживання риби та рибних продуктів українцями останніми роками постійно зростає, що свідчить про збільшення пропозиції цієї корисної дієтичної продукції на українському ринку.
  • Репій, В. Л.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Мета нашої роботи відслідкувати історичний розвиток столових приборів.
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Об’єктом дослідження є група солодковершкового селянського масла, оскільки масло з таким рівнем вмісту жиру є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в ...
  • Омельченко, В. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Метою роботи є надання комплексної товарознавчої оцінки напівсолодкого червоного та білого вина на основі аналізу органолептичних та фізико-хімічних показників якості.
  • Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Висновок, який можна зробити про вендінгові апарати, – це те, що вони являються першим кроком у майбутнє. Їх споживчі властивості не чим не відрізняються від споживчих властивостей звичайних побутових електроприладів і ...
  • Євган, Ю. М.; Мура, І. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    За результатами порівняльного аналізу асортименту магазинів встановлено, що досліджувані об’єкти здебільшого орієнтовані на покупців в яких домашні улюбленці коти чи собаки. Більшою глибиною відрізняється асортимент магазину ...
  • Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Маркування та презентація кормових матеріалів та кормових сумішей не може містити відомостей про те, що корм запобігає, виліковує або має цілющу дію щодо певної хвороби, крім кокцидіостатиків та гістомоностатиків. Ця вимога ...
  • Говоруха, Ю. Ю.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Провівши порівняльну характеристику брендів LG і Samsung за технологіями, можна об’єктивно сказати, що Samsung на півкроку опереджає LG по всім параметрам, окрім вартості. В телевізорах Samsung: більш зручна операційна ...
  • Коток, В. Ю.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Рибні консерви –це продукти, що розфасовані в герметично закупорену тару, залиті заливкою та піддані стерилізації. Вони є найбільш стійкими при зберіганні продуктами переробки риби. За поживною цінністю та смаковими ...
  • Сетун, М. А.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Багато українських споживачів оцінюють сокову продукцію як смачний і приємний напій. Разом з тим соки і сокова продукція є одним з найважливіших джерел отримання необхідних організму поживних речовин, а саме, вітамінів, ...

більше