dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-06-06T19:26:10Z |
|
dc.date.available |
2020-06-06T19:26:10Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.isbn |
978-617-7571-70-3 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19467 |
|
dc.description |
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : монографія / Н. П. Буяльська, О. Л. Гуменюк, Н. М. Денисова, В. М. Челябієва. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 122 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
У монографії проаналізовані напрацювання у сфері підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, пропонуються шляхи та засоби вирішення питання підвищення харчової цінності хлібобулочних і кондитерських борошняних виробів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
харчова цінніть хлібобулочних кондитерських виробів |
en_US |
dc.subject |
харчова цінніть кондитерських виробів |
en_US |
dc.title |
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |