IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2020-06-06T19:26:10Z
dc.date.available 2020-06-06T19:26:10Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.isbn 978-617-7571-70-3
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19467
dc.description Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : монографія / Н. П. Буяльська, О. Л. Гуменюк, Н. М. Денисова, В. М. Челябієва. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 122 с. en_US
dc.description.abstract У монографії проаналізовані напрацювання у сфері підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, пропонуються шляхи та засоби вирішення питання підвищення харчової цінності хлібобулочних і кондитерських борошняних виробів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject харчова цінніть хлібобулочних кондитерських виробів en_US
dc.subject харчова цінніть кондитерських виробів en_US
dc.title Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів en_US
dc.type Book en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу