Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.date.accessioned | 2020-08-03T16:42:43Z | |
dc.date.available | 2020-08-03T16:42:43Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19714 | |
dc.description | Технологія бродильних виробництв : тексти лекцій для студентів спец. 181 «Харчові технології» заоч. форми навчання / уклад. О. Л. Гуменюк. - Чернігів : НУЧП, 2020. - 143 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Технологія бродильних виробництв : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» заочної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |