Короткий опис(реферат):
Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в пошуку можливостей зростання продуктивності праці на підприємстві.
Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є продуктивність праці, а предметом – вплив продуктивності праці на результативність роботи підприємства «Куликівське районне споживче това-риство». Предметом дослідження роботи є системи і методи аналізу трудових ресурсів та факторів що впливають на продуктивність праці на підприємстві.
У процесі написання випускної кваліфікаційної роботи було викорис-тано наступні методи дослідження: аналіз та синтез, узагальнення, спостере-жень – при розкритті сутності та значення продуктивності праці на підприєм-стві; статистичного обстеження – при дослідженні зв’язку продуктивності праці з фінансовими показниками роботи підприємства.
Наукова новизна даного дослідження полягає в пошуку резервів під-вищення продуктивності праці на підприємстві «Куликівське районне спо-живче товариство».
Практичне значення дослідження, проведеного в межах випускної ква-ліфікаційної роботи полягає в пропонуванні шляхів підвищення продуктив-ності праці на досліджуваному підприємстві.
Суть розробки, основні результати:
Стеценко, К. В. Можливості підвищення продуктивності праці (на матеріалах Куликівського районного споживчого товариства) : магістерська робота : 073 Менеджмент / К. В. Стеценко ; керівник роботи Мекшун Л. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра управління персоналом та економіки праці. – Чернігів, 2020. – 64 с.