IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Організаційні засади інноваційно-інвестиційного розвитку громадського харчування України

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Мєняйлова, Г. Є.
dc.date.accessioned 2021-01-25T10:49:23Z
dc.date.available 2021-01-25T10:49:23Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/20821
dc.description Мєняйлова, Г. Є. Організаційні засади інноваційно-інвестиційного розвитку громадського харчування України / Г. Є. Мняйлова // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2020. - № 1 (21). - С. 91-99. en_US
dc.description.abstract У статті розкрито власне бачення проблеми формування організаційних засад інноваційно- інвестиційного розвитку громадського харчування. Встановлено, що основними напрямами такого розвитку є впровадження сучасних ІТ-технологій в процеси управління і обслуговування гостей; задоволення їхніх потреб у сучасних стравах та продуктах. Для їх успішного впровадження необхідне поетапне вирішення визначеного кола завдань на основі розробленого комплексу відповідних методик, підходів та наявністю висококваліфікованого персоналу. Позитивним фактором для забезпечення інноваційно-інвестиційного розвитку громадського харчування є поява державної програми з кредитування малого та середнього бізнесу «Доступні кредити 5-7-9 %», яка, на нашу думку, вимагає певного удосконалення, а саме конкретизування умов кредитування щодо створення нових робочих місць, впровадження сучасних ресурсоощадних технологій виробництва та споживання, формування здорового способу харчування у населення. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries 1;(21)
dc.subject розвиток en_US
dc.subject задоволеність споживачів en_US
dc.subject інновації en_US
dc.subject інвестиції en_US
dc.subject управління розвитком en_US
dc.subject процеси інноваційно-інвестиційного розвитку en_US
dc.subject управлінські технології en_US
dc.subject стимулювання en_US
dc.subject бізнес en_US
dc.subject development en_US
dc.subject customer satisfaction en_US
dc.subject innovation en_US
dc.subject investments en_US
dc.subject development management en_US
dc.subject processes of innovation and investment development en_US
dc.subject management technology en_US
dc.subject stimulation en_US
dc.subject business en_US
dc.title Організаційні засади інноваційно-інвестиційного розвитку громадського харчування України en_US
dc.title.alternative Organizational bases of innovation-investment development catering of Ukraine en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 The article reveals its own vision of the problem of forming the organizational foundations of innovative investment development of public catering. It has been established that the main directions of such development are the introduction of modern IT technologies in the management and customer service processes; meeting their needs for modern dishes and products. For their successful implementation, a phased solution of a certain range of tasks is necessary based on the developed set of appropriate techniques, approaches and the presence of highly qualified personnel. A positive factor for ensuring the innovation and investment development of public catering is the emergence of the state program for lending to small and medium-sized businesses “Affordable loans of 5-7-9%,” which, according to the author, requires some improvement, namely, to specify the loan conditions for creating new jobs introduction of modern resource-saving production and consumption technologies, the formation of a healthy way of eating in the population. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record