Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мєняйлова, Г. Є. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T10:49:23Z | |
dc.date.available | 2021-01-25T10:49:23Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20821 | |
dc.description | Мєняйлова, Г. Є. Організаційні засади інноваційно-інвестиційного розвитку громадського харчування України / Г. Є. Мняйлова // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2020. - № 1 (21). - С. 91-99. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розкрито власне бачення проблеми формування організаційних засад інноваційно- інвестиційного розвитку громадського харчування. Встановлено, що основними напрямами такого розвитку є впровадження сучасних ІТ-технологій в процеси управління і обслуговування гостей; задоволення їхніх потреб у сучасних стравах та продуктах. Для їх успішного впровадження необхідне поетапне вирішення визначеного кола завдань на основі розробленого комплексу відповідних методик, підходів та наявністю висококваліфікованого персоналу. Позитивним фактором для забезпечення інноваційно-інвестиційного розвитку громадського харчування є поява державної програми з кредитування малого та середнього бізнесу «Доступні кредити 5-7-9 %», яка, на нашу думку, вимагає певного удосконалення, а саме конкретизування умов кредитування щодо створення нових робочих місць, впровадження сучасних ресурсоощадних технологій виробництва та споживання, формування здорового способу харчування у населення. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | 1;(21) | |
dc.subject | розвиток | en_US |
dc.subject | задоволеність споживачів | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.subject | інвестиції | en_US |
dc.subject | управління розвитком | en_US |
dc.subject | процеси інноваційно-інвестиційного розвитку | en_US |
dc.subject | управлінські технології | en_US |
dc.subject | стимулювання | en_US |
dc.subject | бізнес | en_US |
dc.subject | development | en_US |
dc.subject | customer satisfaction | en_US |
dc.subject | innovation | en_US |
dc.subject | investments | en_US |
dc.subject | development management | en_US |
dc.subject | processes of innovation and investment development | en_US |
dc.subject | management technology | en_US |
dc.subject | stimulation | en_US |
dc.subject | business | en_US |
dc.title | Організаційні засади інноваційно-інвестиційного розвитку громадського харчування України | en_US |
dc.title.alternative | Organizational bases of innovation-investment development catering of Ukraine | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The article reveals its own vision of the problem of forming the organizational foundations of innovative investment development of public catering. It has been established that the main directions of such development are the introduction of modern IT technologies in the management and customer service processes; meeting their needs for modern dishes and products. For their successful implementation, a phased solution of a certain range of tasks is necessary based on the developed set of appropriate techniques, approaches and the presence of highly qualified personnel. A positive factor for ensuring the innovation and investment development of public catering is the emergence of the state program for lending to small and medium-sized businesses “Affordable loans of 5-7-9%,” which, according to the author, requires some improvement, namely, to specify the loan conditions for creating new jobs introduction of modern resource-saving production and consumption technologies, the formation of a healthy way of eating in the population. | en_US |