Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.contributor.author | Цибуля, С. Д. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T13:41:06Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T13:41:06Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/21516 | |
dc.description | Охорона навколишнього середовища : метод. вказівки до лаб. робіт для ЗВО спец. 181 - "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, Н. М. Денисова. - Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021.– 96 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни «Охорона навколишнього середовища» є формування у здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Харчові технології» прагнення до збереження навколишнього середовища. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до лабораторних для ЗВО спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |