Короткий опис(реферат):
Дослідивши статтю, було встановлено доцільність використання добавки з суміші трьох видів безглютенового борошна рисового, гречаного та кукурудзяного для покращення вітамінно-мінерального складу продукції та якісних фізико-хімічних показників сировини, напівфабрикатів та готової продукції.
Суть розробки, основні результати:
Зінюк, М. О. Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна / М. О. Зінюк, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 277-278.