IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) за датою публікації

ISSN 2415-363X

Перегляд Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) за датою публікації

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Ворона, Т. О.; Мовенко, В. І. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    У науковій доповіді йдеться про використання БПЛА у аерофотозйомці
  • Пантроп, М. С.; Іванишин, В. А. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
  • Ворона, Т. О.; Іванишин, В. А. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
  • Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    З початком епідемії коронавірусу COVID 19 багато людей почали скуповувати продукти харчування в великих кількостях. Всі ці люди були налякані, вони боялись того, що з полиць магазинів зникне значна частина продуктів ...
  • Сетун, М. А.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Багато українських споживачів оцінюють сокову продукцію як смачний і приємний напій. Разом з тим соки і сокова продукція є одним з найважливіших джерел отримання необхідних організму поживних речовин, а саме, вітамінів, ...
  • Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Важлива роль в структурі харчування відведена рослинним оліям. У XXI ст. з турботою про власне здоров’я ми все частіше звертаємося до природних джерел. Олія з насіння гарбуза — натуральний продукт, що має приємний запах ...
  • Масановець, О. А.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Виноградне вино – цінний харчовий продукт, що в помірних кількостях приносить корить організму людини. Сучасний асортимент виноградних вин здатен задовольнити навіть найвибагливішого споживача, що пояснюється великою ...
  • Половий, Д. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Йогурти – один з найбільш перспективних сегментів молочної продукції в Україні. Вони є одним із улюблених продуктів населення, їх середньорічний приріст споживання, а відповідно і виробництва в Україні становить в ...
  • Костирко, Н. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Основна тканина - тканина рослин, що складається з живих клітин різної форми, виконує різноманітні функції: асиміляційну, газообмінну, запасаючу, видільну, тощо. Паренхіма - тканина внутрішнього середовища багатоклітинних ...
  • Коток, В. Ю.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Рибні консерви –це продукти, що розфасовані в герметично закупорену тару, залиті заливкою та піддані стерилізації. Вони є найбільш стійкими при зберіганні продуктами переробки риби. За поживною цінністю та смаковими ...
  • Півторак, С. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Хліб і хлібобулочні вироби традиційно займають особливе місце в структурі вітчизняного споживання, оскільки на ці продукти в Україні припадає до 40% загальної калорійності харчового раціону населення. Тому, дослідження ...
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Консервування – це процес припинення життєдіяльності мікрофлори, яка спричиняє псування продуктів, та гальмує біохімічні процеси, що відбуваються у них під дією ферментів. При консервуванні продукти набувають здатності ...
  • Пінчук, О. А.; Волощук, А. В.; Мурашковська, В. П.; Сіра, Н. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Будь-яка машина (транспортна, повітряна, морська, будівельна, дорожня) в своєму складі має двигун. Для перетворення поступального руху поршня в циліндрі в обертальний рух колінчастого вала служить кривошипно-шатунний ...
  • Тишик, О. О.; Сиводід, О. С.; Бондар, Т. Ю.; Тімкова, М. І.; Скляр, В. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Майбутнє розвитку автомобільного транспорту полягає у використанні новітніх технологій, які зможуть забезпечити комфортне і безпечне життя людству.
  • Раємська, О. Ю.; Кравченко, С. Ю. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Ми можемо освоювати нові форми, методи навчання, перейматись тим наскільки ми відповідаємо європейським стандартам, але насправді іноді викладачі варяться в котлі своїх сподівань, марно витрачених сил, розуму, тому що ані ...
  • Богдан, А. П. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Застосування нових форм і методів викладання з поєднанням практики на виробництві дозволяє студентам мати більшу уяву про технічний стан транспортних засобів сучасних автомобілів,дозволяє зацікавитись обраною професією, ...
  • Гуз, Я. В. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Дослідивши статтю, можна зробити висновок, що машинобудування – система виробництв важкої промисловості, що складається з проектування, виробництва та експлуатації різноманітних машин та устаткування.
  • Райчинець, Є. М.; Алерт, О. В.; Петренко, І. О.; Ганєєв, Т. Р. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Технологія FDM друку знаходить щороку більшу сферу застосування і значна кількість користувачів лише зараз почала стикатися з невідповідністю розмірів моделі та виробу. Якщо до точності друку прямолінійних виробів нарікань ...
  • Аношенко, М. В.; Зінченко, М. М.; Сибірський, В. С.; Ганєєв, Т. Р. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Технології зварювання та наплавлення металевими дротами широко використовуються машинобудівними підприємствами та можуть частково зняти необхідність в енергоємному ливарному виробництві.
  • Максименко, В. В.; Болотов, М. Г. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    В медицині зварювання стало невід'ємною частиною, більшість операцій не проходить без вже винайдених приладів, завдяки їм поліпшується всі напрями роботи хірурга, а деяких апаратів медицина все ще потребує.