Короткий опис(реферат):
Мета роботи. Дослідження антиоксидантних властивостей екстрактів кісточок та шкірки
плодів гранату, грейпфрутового дерева з метою їх подальшого використання у технології здобних хлібобулочних виробів.
Суть розробки, основні результати:
Михайлова, М. І. Дослідження антиоксидантних властивостей фітоекстрактів плодів гранату та грейфрутового дерева / М. І. Михайлова, О. М. Савченко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 356-357.