ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ющенко, Н. Ф.
dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2021-07-04T11:46:39Z
dc.date.available 2021-07-04T11:46:39Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22875
dc.description Ющенко, Н. Ф. Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратах / Н. Ф. Ющенко, Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 437-438. en_US
dc.description.abstract Аналізуючи результати дослідження можна припустити, що перевищення ГДК важких металів в харчоконцентратах заварного крему на нашу думку пов’язане з надлишком важких металів у сировині – сухому молоці. Аналіз вмісту важких металів в сировині для отримання останнього, показав перевищення їх концентрації їх у вихідній сировині – молоці незбираному. Тому коригуючі дії, пов’язані зі зниженням ризику вживання забрудненої продукції повинні бути направлені саме на зниження вмісту важких металів у вихідній сировині. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.subject дослідження en_US
dc.subject важки метали en_US
dc.subject канцерогенна речовина en_US
dc.title Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратах en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу