Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ющенко, Н. Ф. | |
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-07-04T11:46:39Z | |
dc.date.available | 2021-07-04T11:46:39Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22875 | |
dc.description | Ющенко, Н. Ф. Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратах / Н. Ф. Ющенко, Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 437-438. | en_US |
dc.description.abstract | Аналізуючи результати дослідження можна припустити, що перевищення ГДК важких металів в харчоконцентратах заварного крему на нашу думку пов’язане з надлишком важких металів у сировині – сухому молоці. Аналіз вмісту важких металів в сировині для отримання останнього, показав перевищення їх концентрації їх у вихідній сировині – молоці незбираному. Тому коригуючі дії, пов’язані зі зниженням ризику вживання забрудненої продукції повинні бути направлені саме на зниження вмісту важких металів у вихідній сировині. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.subject | дослідження | en_US |
dc.subject | важки метали | en_US |
dc.subject | канцерогенна речовина | en_US |
dc.title | Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратах | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |