IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2021-07-06T11:34:46Z
dc.date.available 2021-07-06T11:34:46Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22982
dc.description Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до практ. та семінар. занять для здобувачів вищ. освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: В. М. Челябієва, Н. М. Денисова. – Н У «Чернігівська політехніка», 2021. – 39 с. en_US
dc.description.abstract Метою викладання навчальної дисципліни “Експертиза харчових продуктів” є вивчення комплексу спеціальних досліджень, необхідних для визначення якості і безпеки харчових продуктів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.title Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу