IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.date.accessioned 2021-09-03T09:12:24Z
dc.date.available 2021-09-03T09:12:24Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23379
dc.description Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад. : Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 29 с. en_US
dc.description.abstract Мета навчальної дисципліни полягає у формуванні у майбутніх фахівців (спеціалістів та магістрів) умінь та компетенції для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці у конкретній галузі. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу