IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хребтань, О. Б.
dc.contributor.author Цибуля, С. Д.
dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.contributor.author Іваненко, К. М.
dc.date.accessioned 2021-09-03T09:44:09Z
dc.date.available 2021-09-03T09:44:09Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23384
dc.description Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання / уклад. : О. Б. Хребтань, С. Д. Цибуля, Ж. В. Замай, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 47 c. en_US
dc.description.abstract В Методичних вказівках представлений алгоритм організації та проведення переддипломної практики, вказівки для керівників та студентів, зміст звіту з практики, порядок його оформлення та захисту. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу