IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
Замай Жанна Василівна
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 35 results for community: Замай Жанна Василівна.
(0.003 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 35
1
2
3
4
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба
Яцко, Ю. С.
;
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсового проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології»
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2019
)
Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів
Замай, Ж. В.
;
Дзюба, В. А.
;
Буяльська, Н. П.
(
НУ «Чернігівська політехніка»
,
2020
)
Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"
Цибуля, С. Д.
;
Хребтань, О. Б.
;
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Костенко, І. А.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Хімія навколишнього середовища. Частина 1. Загальна хімія
Замай, Ж. В.
;
Ткаченко, С. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Інноваційні технології харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності 181 "Харчові технології"
Замай, Ж. В.
;
Буяльська, Н. П.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба
Кулініч, О. М.
;
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання
Замай, Ж. В.
(
Чернігів: НУЧП
,
2020
)
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології»
Замай, Ж. В.
;
Сироштан, І. О.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2021
)
Зараз показуються 1-10 з 35
1
2
3
4
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Замай, Ж. В. (35)
Гуменюк, О. Л. (6)
Хребтань, О. Б. (5)
Іваненко, К. М. (5)
Волкова, Р. М. (4)
Пасов, Г. В. (4)
Цибуля, С. Д. (4)
Буяльська, Н. П. (3)
Кальченко, В. В. (3)
Костенко, І. А. (2)
... Більше
Тема
пшеничний хліб (2)
ферментні препарати (2)
automation (1)
biological products (1)
biological wastewater treatment (1)
broccoli and cauliflower powder (1)
dairy enterprises (1)
enzyme preparations (1)
Exel program (1)
fortification (1)
... Більше
Дата випуску
2023 (7)
2022 (10)
2021 (10)
2020 (7)
2019 (1)