IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
Волкова Раїса Миколаївна
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 14 results for community: Волкова Раїса Миколаївна.
(0.004 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 14
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : методичні вказівки до виконання курсової роботи здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти
Замай, Ж. В.
;
Волкова, Р. М.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Технологія зберігання і переробки зерна
Замай, Ж. В.
;
Волкова, Р. М.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
(
НУ «Чернігівська політехніка»
,
2021
)
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Частина ІІ. Технологія харчових концентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів спеціальності 181 "Харчові технології" першого рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології та інженерія"
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Волкова, Р. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"
Хребтань, О. Б.
;
Волкова, Р. М.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Технологія консервування плодів та овочів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2022
)
Зараз показуються 1-10 з 14
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Волкова, Р. М. (14)
Хребтань, О. Б. (8)
Іваненко, К. М. (6)
Гуменюк, О. Л. (5)
Замай, Ж. В. (4)
Цибуля, С. Д. (1)
Тема
broccoli and cauliflower powder (1)
fortification (1)
lemon zest (1)
recipe (1)
wheat bread (1)
порошок броколі та цвітної капусти (1)
фортифікація (1)
хліб пшеничний (1)
цедра лимона (1)
інноваційний компонент (1)
... Більше
Дата випуску
2023 (1)
2022 (9)
2021 (4)