Хребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
Саме в цей важкий і трагічний для нашої країни час, заклади ресторанного господарства стали одними з тих, хто забезпечив і продовжує забезпечувати гуманітарну стабільність нашої країни. Сьогодні, велика кількість вітчизняних ...
Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
Переддипломна практика відноситься до обов’язкових компонент (ОК29) освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» циклу практичної підготовки, ...
Хребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
Технологічна практика (ОК28) є невід’ємною частиною навчального процесу за спеціальністю 181 Харчові технології, галузі знань 18 – Виробництво та технології.
Програма технологічної практики для здобувачів першого рівня ...
Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
Ознайомча практика в освітній програмі «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти розрахована на 2 тижня (3 кредити, 90 годин) і передбачена навчальним планом на першому курсі у другому семестрі.
Передумовою ...
Волкова, Р. М.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Іваненко, К. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Харчові технології та інженерія» є заключним етапом підготовки фахівців за спеціальністю 181 – Харчові технології.
Виконання ...
Волкова, Р. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
Методичні рекомендації будуть керівництвом до підготовки і виконання лабораторної роботи з «Технології харчових концентратів». Обсяг матеріалу методичних рекомендацій відповідає робочій програмі курсу, що вивчається.
У ...
Волкова, Р. М.(Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022)
Відповідно до вимог часу змінюється освітньо-технічне спрямування
підготовки випускників вищої школи. Її теоретична складова на рівні бакалавра
набуває більшої самостійності, а виробничо-практична - здійснюється ...
Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М.(Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022)
Наскрізна програма практики за спеціальністю 181 Харчові технології розроблена
згідно навчального плану та освітньо-професійної програми «Харчові технології та
інженерія».
Для забезпечення конкурентоспроможності ...
Волкова, Р. М.(Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022)
Метою викладання дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» є формування науково-професійного світогляду бакалавра спеціальності 181- «Харчові технології» в галузі виготовлення консервної продукції з плодів ...
Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна» є вивчення основних напрямів і методів одержання та переробки зернової сировини, її комплексного використання.
Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М.(Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
Кваліфікаційна робота – це підсумкова індивідуальна письмова робота, яка дає змогу отримати комплексне уявлення про рівень засвоєння теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною ...