Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Співак, Н. О. | |
dc.contributor.author | Тимошенко, О. П. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T11:12:27Z | |
dc.date.available | 2021-12-06T11:12:27Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24590 | |
dc.description | Співак, Н. О. Вирощування сої за технологією no-till / Н. О. Співак ; наук. кер. О. П. Тимошенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 318-320. | en_US |
dc.description.abstract | На сьогодні однією з найбільш важливих характеристик органічного землеробства є мінімізація обробітку ґрунту. Це означає, що передбачається проводити так звану пряму сівбу залишаючи рослинні рештки на поверхні ґрунту. Система no-till дозволяє зменшити витрати на формування урожаю, запобігає розвитку ерозійних процесів, регулює втрати органічної речовини і фізичних властивостей орних земель, сприяє збереженню вологи в ґрунті, істотно поліпшує екологію довкілля. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | вирощування | en_US |
dc.subject | соя | en_US |
dc.subject | технологія no-till | en_US |
dc.subject | біологічні особливості | en_US |
dc.title | Вирощування сої за технологією no-till | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |