IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт цеху з виробництва кисломолочної продукції продуктивністю 60 тон переробленого молока за зміну

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Посевкевич, К. Б.
dc.date.accessioned 2022-02-21T07:14:47Z
dc.date.available 2022-02-21T07:14:47Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25431
dc.description Посевкевич, К. Б. Проєкт цеху з виробництва кисломолочної продукції продуктивністю 60 тон переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / К. Б. Посевкевич ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 44 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі представлена розробка проекту цеху з виробництва кисломолочної продукції потужністю 60 т переробленого молока за зміну. Асортиментом даного виробництва є йогурт плодово-ягідний, пляшка картонна, ДСТУ 4343:2004 , 400 г, сметана жирність 15%, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418:2005, 350г, кефір жирність 4% , пляшка пластикова, ДСТУ 4417:2005. В проекті наведено розрахунки з технології виробництва продуктів запропонованого асортименту. Обґрунтовано вибір процесів та режимів виробництва. Описано організацію технохімічного та мікробіологічного контролю. При підборі технологічного обладнання передбачено високопродуктивні машини та апарати, що забезпечують модернізацію трудових процесів та безперервну роботу цеху, максимальне використання сировини та максимальне завантаження обладнання. Наведене обладнання розміщено згідно зі встановленими нормами і забезпечує поточність технологічного процесу. Кваліфікаційна робота містить 3 розділи: 1. Технологічна частина. 2. Екологічна частина 3. Охорона праці. У процесі роботи виконано відповідні креслення для зображення цеху з виробництва заданого асортименту. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject цех en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject кисломолочна продукція en_US
dc.subject продуктивність en_US
dc.subject молоко en_US
dc.subject project en_US
dc.subject shop en_US
dc.subject production en_US
dc.subject sour milk products en_US
dc.subject productivity en_US
dc.subject milk en_US
dc.title Проєкт цеху з виробництва кисломолочної продукції продуктивністю 60 тон переробленого молока за зміну en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The qualification work presents the development of the project of a shop for the production of fermented milk products with a capacity of 60 tons of processed milk per shift. The range of this production is fruit and berry yogurt, cardboard bottle, DSTU 4343: 2004, 400 g, sour cream fat content 15%, polyethylene film, DSTU 4418: 2005, 350 g, kefir fat content 4%, plastic bottle, DSTU 4417: 2005. The project provides calculations on the technology of production of the proposed range. The choice of production processes and modes is substantiated. The organization of technochemical and microbiological control is described. The selection of technological equipment includes high-performance machines and devices that ensure the modernization of labor processes and continuous operation of the shop, maximum use of raw materials and maximum load of equipment. The given equipment is placed according to the established norms and provides current of technological process. The diploma project contains 3 sections: 1. Technological part. 2. Ecological part. 3. Labor protection. In the course of work the corresponding drawings for the image of shop on production of the set assortment are executed. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу