IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2022-10-03T10:11:57Z
dc.date.available 2022-10-03T10:11:57Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26081
dc.description Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказівки до виконання контр. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 66 с. en_US
dc.description.abstract Зосередження уваги на сучасних проблемах харчування є актуальною проблемою, оскільки є гарантією забезпечення та зміцнення здоров’я, профілактики захворювань, зниження інфекційних захворювань серед населення. В Україні цим питанням приділяється значна увага, розробляються наукові основи харчування у зв’язку з екологічно несприятливими умовами проживання. Підготовка студентів, які навчаються за спеціальністю 181 - Харчові технології, не може забезпечити отримання ними всіх необхідних компетенцій без вивчення основ фізіології та гігієни харчування. Перевірка знань студентів є важливим етапом навчання, який дає змогу викладачеві оцінити компетенції студентів. У зв’язку з цим, виконання контрольної роботи – необхідний інструмент для підготовки майбутніх фахівців. Складання, розрахунок та аналіз раціонів харчування для різних груп населення та раціонів дієтичного харчування – відповідальний етап підготовки фахівців у галузі харчових технологій. Дотримання всіх вимог при його складанні забезпечує ефективне використання харчування людей у підтримці їхнього рівня життя, профілактики та лікування гострих та хронічних захворювань. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу