Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сергеєва, А. І. | |
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-20T11:26:05Z | |
dc.date.available | 2022-10-20T11:26:05Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26205 | |
dc.description | Сергеєва, А. І. Стан та перспективи розвитку ринку заморожених плодів і овочів в Україні / А. І. Сергеєва ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 143-144. | en_US |
dc.description.abstract | Заморожування вважається найефективнішим способом переробки рослинної сировини при збереженні вихідних споживчих властивостей. Крім високої біологічної цінності, заморожені плодоовочеві продукти безпечні для споживання взимку та навесні та дешевші, ніж овочі, вирощені в кімнатних умовах із застосуванням різних хімікатів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | ринок | en_US |
dc.subject | заморожені плоди і овочі | en_US |
dc.title | Стан та перспективи розвитку ринку заморожених плодів і овочів в Україні | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |