IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 10 results for community: НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ.
(0.003 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Методичні вказівки до складання схем технологічних процесів хлібопекарського виробництва для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Санітарно-технічна та енергетична частина : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Городиська, О. В.
;
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Розрахунок здобних сухарних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2016
)
Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2016
)
Зараз показуються 1-10 з 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Ксенюк, М. П. (10)
Городиська, О. В. (1)
Сиза, О. І. (1)
Тема
харчові виробництва (4)
технологія (3)
розрахунок (1)
санітарно-технічна частина (1)
сухарні вироби (1)
технології (1)
харчові технології (1)
хлібопекарське виробництво (1)
... Більше
Дата випуску
2016 (10)