IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищах

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.contributor.author Квашук, Ю.В.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-22T22:38:59Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-22T22:38:59Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7054
dc.description Сиза, О. І. Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищах / О. І. Сиза, О. М. Савченко, Ю. В. Квашук // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - 2011. – №4 (53). – C. 104-109. en_US
dc.description.abstract Запропоновано екологічно безпечний інгібітор корозії сталей (ГС-1) на основі насіння гірчиці для захисту обладнання харчової промисловості. Максимальні захисні властивості спостерігаються при застосуванні інгібітора (30 мл/л) у розчинах хлоридної, винної, лимонної кислот: ступінь захисту Z = 89,2 – 97,5 %. Інгібітор корозії ГС-1 має високий ступінь захисту, є технологічним, дешевим, відповідає санітарно-гігієнічним нормам, не порушує технологічний процес і не створює загрозу забруднення навколишнього середовища. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №4 (53)
dc.title Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищах en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу