Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Квашук, Ю.В. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-22T22:38:59Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-22T22:38:59Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7054 | |
dc.description | Сиза, О. І. Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищах / О. І. Сиза, О. М. Савченко, Ю. В. Квашук // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - 2011. – №4 (53). – C. 104-109. | en_US |
dc.description.abstract | Запропоновано екологічно безпечний інгібітор корозії сталей (ГС-1) на основі насіння гірчиці для захисту обладнання харчової промисловості. Максимальні захисні властивості спостерігаються при застосуванні інгібітора (30 мл/л) у розчинах хлоридної, винної, лимонної кислот: ступінь захисту Z = 89,2 – 97,5 %. Інгібітор корозії ГС-1 має високий ступінь захисту, є технологічним, дешевим, відповідає санітарно-гігієнічним нормам, не порушує технологічний процес і не створює загрозу забруднення навколишнього середовища. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №4 (53) | |
dc.title | Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищах | en_US |
dc.type | Article | en_US |