IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-30T14:39:47Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-30T14:39:47Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7691
dc.description Челябієва, В. М. Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках / В. М. Челябієва, О. М. Савченко, О. І. Сиза // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 2 (78). - C. 224-229. en_US
dc.description.abstract Досліджено вплив технологічних умов виробництва фруктових соків на вміст вітаміну С. Показано залежність кількості аскорбінової кислоти від ферментативної активності специфічної аскорбатоксидази, кисню повітря й інших продуктів окиснення, які утворюються в результаті діяльності різних оксидаз. Запропоновано режим оброблення для збереження вітаміну С у фруктових соках. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; № 2 (78)
dc.title Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу