Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-30T14:39:47Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-30T14:39:47Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7691 | |
dc.description | Челябієва, В. М. Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках / В. М. Челябієва, О. М. Савченко, О. І. Сиза // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 2 (78). - C. 224-229. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено вплив технологічних умов виробництва фруктових соків на вміст вітаміну С. Показано залежність кількості аскорбінової кислоти від ферментативної активності специфічної аскорбатоксидази, кисню повітря й інших продуктів окиснення, які утворюються в результаті діяльності різних оксидаз. Запропоновано режим оброблення для збереження вітаміну С у фруктових соках. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; № 2 (78) | |
dc.title | Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках | en_US |
dc.type | Article | en_US |