Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Перегляд зібрання за групою - Автори 084470c2-a0fd-4e99-97d7-1347edc847b3
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 11 до 16 із 16
< назад
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» першого рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології та інженерія»
Волкова, Р. М.
2021
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : методичні вказівки до виконання курсової роботи здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання
Волкова, Р. М.
2022
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Волкова, Р. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Іваненко, К. М.
2022
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Частина ІІ. Технологія харчових концентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів спеціальності 181 "Харчові технології" першого рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології та інженерія"
Волкова, Р. М.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.