Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10069
Назва: Кореляційно-регресійний аналіз як складова інструментарію оцінювання економічної ефективності виробництва кондитерської продукції
Автори: Андросенко, О. О.
Биховець, С. О.
Ключові слова: оцінка
економічна ефективність
кореляційно-регресійний аналіз
рівняння регресії
коефіцієнт еластичності
Дата публікації: 5-гру-2015
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Опис: Андросенко, О. О. Кореляційно-регресійний аналіз як складова інструментарію оцінювання економічної ефективності виробництва кондитерської продукції / О. О. Андросенко, С. О. Биховець // Статистичне забезпечення управління сталим розвитком економіки та соціальної сфери : Міжнародна наук.-практ. конф. (5 грудня 2015 р., м. Чернігів). - Чернігів : ЧНТУ, 2015. - С. 203-205.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/10069
Розташовується у зібраннях:Биховець С. О.: доповіді, тези доповідей
Андросенко О. О.: доповіді, тези доповідей
2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андросенко+Биховець_теза_СЗУ-2015.pdfконференція109,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.