Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10254
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорж, Т. В.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2016-06-19T14:39:14Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2016-06-19T14:39:14Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/10254
dc.descriptionКорж, Т. В. Органічне сільськогосподарське виробництво як чинник соціально-економічної та екологічної безпеки / Т. В. Корж // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2011. – № 4 (54). – C. 156-162.en_US
dc.description.abstractДосліджено теоретичні питання сучасного стану органічного виробництва продукції сільськогосподарського призначення, її конкурентоспроможності та сформульовані основні напрямки його подальшого розвитку за рахунок оптимального ведення біологічного сільського господарства та оптимального еколого-економічного інвестування, спрямованого на підвищення економічної ефективності органічного сільськогосподарського виробництва з урахуванням екологічних інтересів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки; № 4 (54)
dc.titleОрганічне сільськогосподарське виробництво як чинник соціально-економічної та екологічної безпекиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2011. — №4 (54)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
593.pdfстаття213,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.