Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10513
Назва: Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості
Автори: Гавриленко, Н. І.
Кислинський, С. С.
Ключові слова: прибуток
рентабельність
харчова промисловість
макаронна галузь
економічне зростання
ресурсний потенціал
Дата публікації: 2012
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Економічні науки; № 4 (62)
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто стан і перспективи розвитку ринку макаронних виробів в Україні як одного з основних представників харчової промисловості.
Опис: Гавриленко, Н. І. Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості / Н. І. Гавриленко, С. С. Кислинський // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2012. – № 4 (62). – C. 120-127.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10513
Розташовується у зібраннях:Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2012. — №4 (62)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
373.pdfстаття213,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.