Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10513
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавриленко, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Кислинський, С. С. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-07T11:28:03Z | - |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.available | 2016-07-07T11:28:03Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | - | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10513 | - |
dc.description | Гавриленко, Н. І. Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості / Н. І. Гавриленко, С. С. Кислинський // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2012. – № 4 (62). – C. 120-127. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуто стан і перспективи розвитку ринку макаронних виробів в Україні як одного з основних представників харчової промисловості. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки; № 4 (62) | - |
dc.subject | прибуток | en_US |
dc.subject | рентабельність | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | макаронна галузь | en_US |
dc.subject | економічне зростання | en_US |
dc.subject | ресурсний потенціал | en_US |
dc.title | Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2012. — №4 (62) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
373.pdf | стаття | 213,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.