Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10513
Назва: | Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості |
Автори: | Гавриленко, Н. І. Кислинський, С. С. |
Ключові слова: | прибуток рентабельність харчова промисловість макаронна галузь економічне зростання ресурсний потенціал |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Економічні науки; № 4 (62) |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто стан і перспективи розвитку ринку макаронних виробів в Україні як одного з основних представників харчової промисловості. |
Опис: | Гавриленко, Н. І. Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості / Н. І. Гавриленко, С. С. Кислинський // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2012. – № 4 (62). – C. 120-127. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10513 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2012. — №4 (62) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
373.pdf | стаття | 213,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.