Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10562
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШадура-Никипорець, Н. Т.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2016-07-08T12:48:21Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2016-07-08T12:48:21Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/10562
dc.descriptionШадура-Никипорець, Н. Т. Розвиток продовольчої сфери України: регіональний вимір / Н. Т. Шадура-Никипорець // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2013. – № 1 (64). – C. 159-166.en_US
dc.description.abstractУ статті розглянуто методичні підходи до оцінювання рівня розвитку продовольчої сфери. Проведено оцінювання сучасного розвитку продовольчої сфери України на регіональному рівні.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки; № 1 (64)
dc.subjectрегіональний харчопродовольчий комплексen_US
dc.subjectрозвитокen_US
dc.subjectіндекс локалізаціїen_US
dc.subjectнапрямок розвиткуen_US
dc.subjectшвидкість розвиткуen_US
dc.subjectасиметрія розвиткуen_US
dc.titleРозвиток продовольчої сфери України: регіональний вимірen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Шадура-Никипорець Н. Т.: наукові статті
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2013. — №1 (64)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
762.pdfстаття331,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.