Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10632
Назва: Вплив освіти та її якості на економіку України
Автори: Івашко, Л. М.
Ключові слова: економіка
конкурентоспроможність
якість освіти
темпи зростання
науково - пізнавальний потенціал
інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ)
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Економічні науки; № 2 (66)
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається вплив вищої освіти та її якості на економіку України. Незважаючи на те, що Україна входить у першу двадцятку рейтингу глобальної конкурентоспроможності за індексом охоплення вищою освітою, за загальним балом складової «Вища освіта і професійна підготовка» вона знаходиться лише на 51-й позиції. Причина – низька якість освіти. У роботі запропоновано визначення якості освіти. Показано, що основним засобом підвищення якості освіти є широке застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.
Опис: Івашко, Л. М. Вплив освіти та її якості на економіку України / Л. М. Івашко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2013. – № 2 (66). – C. 9-17.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10632
Розташовується у зібраннях:Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2013. — №2 (66)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
977.pdfстаття475,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.