Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/10771
Назва: Індустрія електротоварів у розрізі європейського сегмента та його основних конкурентів
Автори: Яременко, М. О.
Воєцька, М. Є.
Ключові слова: індустрія електротоварів
додана вартість
ринок електротоварів
ЄС-27
зайнятість
випуск електротоварів
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Економічні науки; № 4 (70)
Короткий огляд (реферат): Розглянуто європейський ринок електротоварів та надано його загальну характеристику. Досліджено і більш загальну, і деталізовану інформацію про умови виробництва та продуктивність всередині ЄС-27. Проведено порівняння цих показників із деякими основними конкурентами ЄС. Представлено виробничу інформацію у розрізі даних із доданої вартості, випуску продукції і зайнятості, що супроводжуються міжнародними торговельними даними. Надано порівняння переваг та недоліків ЄС-27 з його основними конкурентами. Визначено, де знаходиться виробництво, як перемістилися і продовжують змінюватися з часом виробничі центри.
Опис: Яременко, М. О. Індустрія електротоварів у розрізі європейського сегмента та його основних конкурентів / М. О. Яременко, М. Є. Воєцька // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2013. – № 4 (70). – C. 281-288.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/10771
Розташовується у зібраннях:Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія "Економічні науки". — 2013. — №4 (70)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1158.pdfстаття1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.